Asus laptop belső takarítás

Hívja Asus laptop szerelőjét házhoz! Garancia idő letelte után mi megjavítjuk Asus laptopját! Asus laptop belső takarítás otthonában, irodájában.

Asus laptop belső takarítás

Házhoz megyünk kitakarítjuk Asus laptopját. Ha eltávolítjuk a port a laptop ventilátoráról és újrapasztázzuk a processzort megakadályozzuk a laptop túlmelegedését. 

Asus laptop belső takarítás.

Ez a művelet a laptop teljes szétszedésével jár, melyet akár a helyszínen is elvégezzük Önnek.

Notebook belső takarítás szétszereléssel:
Árak:
Munkadíj: 14.990 Ft
Vállalási idő:
1-2 óra
Amennyiben szeretné, hogy szervizesünk házhoz menjen szervizelni kérjük hívja fel házhoz kijáró szervizünk telefonszámát: 0620-265-75-30

Asus laptop belső takarítás

Okok, amiért mielőbb meg kell tisztítani a laptopot.

Asus laptop belső takarítás

A laptop túlmelegedhet.

A por sokkal több, mint egyszerű kellemetlenség a ház körül; eltömítheti a laptop belsejében lévő ventilátorokat és szellőzőnyílásokat is, megakadályozva a megfelelő lehűlést. A túlmelegedés viszont tönkreteheti a belső hardvert, végső esetben laptopját is.

Asus laptop belső takarítás

 Lemerítheti a laptop akkumulátorát.

Amikor a laptop túlmelegszik, sokkal nehezebben teljesít a maximális kapacitáson. Ennek eredményeként a ventilátorok teljes erőbedobással működnek, hogy hűvös legyen a hardver, ami számot tesz az akkumulátorra, és a szokásosnál sokkal gyorsabban lemerül. 

A laptop lassabban működhet.

Ha laptopja túlmelegszik ÉS maximális kapacitással működik, akkor megpróbálja csökkenteni a teljesítményét, hogy hűvös maradjon.

Asus laptop belső takarítás

Pénzt takaríthat meg a rendszeres karbantartással.

Végül, ha rendszeresen tisztítja a laptopját, és jól karbantartja belső alkatrészeit, szinte garantáltan meghosszabbítja élettartamát.

Ha az asus laptopnak komoly problémái vannak a túlmelegedéssel, és nem tudja saját maga tisztítani, akkor kérje szervizünk segítségét!

Ha egy vagy két éve használja laptopját, akkor valószínűleg jelentős por képződik a házban. A laptop rendszeres tisztítása jó ötlet, de nem kell túlzásokba esni, és ezt folyamatosan végezni. A laptop tisztításának gyakorisága magától a laptoptól és a környezet porosságától függ.

Asus laptop belső takarítás