Asus laptop billentyűzet csere

Hozza be hozzánk! Garancia idő letelte után mi megjavítjuk Asus laptopját! Asus laptop billentyűzet csere.

Asus laptop billentyűzet csere.

Hibás az Asus laptopjának a billentyűzete, vagy valamilyen fizikai behatás érte és nem működik?

Asus laptop billentyűzet csere.

Ez a művelet a laptop teljes szétszedésével jár, melyet szervizünkben, vagy akár otthonában is elvégezzük Önnek.

Billentyűzet csere szétszereléssel:
Árak:

Billentyűzet ára: Érdeklődjön szervizünkben, vagy az alábbi telefonszámon:
+3620-265-75-30
Munkadíj: 7.500 Ft
Vállalási idő:
1-2 munkanap (amennyiben azonnal beszerezhető a megfelelő billentyűzet, rendelés esetén a szervízes kollégánk ad tájékoztatást a várható beérkezésről)

Asus laptop billentyűzet csere

Asus laptop billentyűzet csere

asus laptop billentyűzet csere

Miért fontos része a billentyűzet laptopjának?

A billentyűzet a laptop legfontosabb eleme. Ezek elengedhetetlenek, mivel betűk, szimbólumok, számok és még sok más bevitelére szolgálnak. Ezeket a parancsikonok és különféle egyéb parancsok, például az oldal felfelé és lefelé történő mozgatására is használják.

Tehát ha laptopjának a billentyűzete nem működik, akkor sok fontos funkciót nem tud használni. Valójában az emberek számára a laptopok nagyjából haszontalanok a billentyűzet működése nélkül. 

Mielőtt kicserélné nem működő billentyűzetét végezze el a hibaelhárítási lépéseket.

Hibaelhárítás – Hogyan háríthatóak el a Billentyűzet problémái?

Indítsa újra az Asus laptopot

Mielőtt belemerülne a részletekbe, és kipróbálna egy összetett megoldást, megosztunk veletek egy egyszerű megoldást, amely megoldhatja a problémát, és a billentyűzet működni kezd.

Indítsa újra az ASUS laptopját. Ha a laptop túlmelegedett, hagyja lehűlni, majd kapcsolja be. Ettől eltekintve, ha van USB -eszköz csatlakoztatva a billentyűzethez, távolítsa el, és ellenőrizze, hogy az USB -eszköz befolyásolja -e a billentyűzet teljesítményét.

Bármely alkalmazás eltávolítása

Ha nemrég telepített bármilyen alkalmazást, távolítsa el azt, mert a laptop billentyűzete nem működik.

Az ASUS laptop tisztítása

Tisztítsa meg laptopját, majd kapcsolja be egy idő után. Igen ez így van! Ha a laptop billentyűzetén por van és piszkos, akkor nem fog működni.

Az Asus billentyűzet beállításainak ellenőrzése

Néha tudtán kívül megváltoztathatjuk a billentyűzet beállításait, amelyek nagyon fontosak a megfelelő működésükhöz. Ha a fent említett lépések nem működnek, próbálja ki az alábbi módszert, amely segít visszaállítani a billentyűzet beállításain végrehajtott módosításokat a szűrőkulcsok be- és kikapcsolásával.

A szoftverek frissítése általában segíti a rendszer stabilitását és optimalizálását, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze és gyakran frissítse a legújabb verzióra a laptopját.

Telepítse újra a billentyűzet illesztőprogramját.

A billentyűzet -illesztőprogram újratelepítése

Lehetséges, hogy megsérül a billentyűzet illesztőprogramja, ami azt jelenti, hogy újra kell telepíteni. Az eljárás végrehajtásához kövesse az alábbi lépéseket:

  • Keresse meg a Vezérlőpultot a Start menüben.
  • Válassza az Eszközkezelő lehetőséget.
  • Itt lesz a Billentyűzet menü. Bontsa ki.
  • Látni fogja a Standard PS/2 billentyűzet opciót. Kattintson a jobb egérgombbal, és válassza az eltávolítást.
  • A billentyűzet -illesztőprogram eltávolítása után indítsa újra a laptopot. A laptop újraindításának célja az, hogy az operációs rendszer automatikusan újratelepítse a billentyűzet -illesztőprogramot.

Futassa le a hibaelhárítást.

A hibaelhárító varázsló futtatása

Ez az egyik utolsó megoldásunk. Futtassa a hibaelhárító varázslót a billentyűzettel kapcsolatos problémák észleléséhez és megoldásához. A varázsló különlegessége, hogy észlel minden olyan problémát a szoftverben és hardverben, amely miatt a billentyűzet nem működik. A hibaelhárító varázsló futtatásához kövesse az alábbi lépéseket:

  • Nyissa meg a Hibaelhárítás beállításait a Start menüben, írja be a hibaelhárítást.
  • Az egyéb problémák keresése és kijavítása alatt válassza a Billentyűzet lehetőséget.
hibaelhárító varázsló futtatása
  • Válassza a „Hibaelhárító futtatása” lehetőséget.

A hibaelhárító varázsló most észlel minden problémát, és megoldja.

Külső billentyűzet laptophoz

Ha a fent említett módszerek egyike sem működik, akkor csatlakoztasson egy külső billentyűzetet a laptophoz és ellenőrizze, hogy azzal működik a bevitel.

Ha nincs billentyűzete, akkor itt rendelhet!

A billentyűk nem érzékenyek

1. Előfordulhat, hogy egy billentyű lenyomása után rövid késést tapasztal, mielőtt a karakterek megjelennek a kijelzőn. Lehetséges, hogy a Billentyűk szűrése funkció be van kapcsolva. Próbálja meg kikapcsolni a Billentyűk szűrése funkciót, és ellenőrizze, reszponzívabbak lettek-e a billentyűk.

2. Ha azt tapasztalja, hogy egy billentyű egyszeri lenyomásakor két vagy több karakter jelenik meg a kijelzőn, próbálja meg beállítani a billentyűzet ismétlési késést.

Nem egyezik az, amit beírok, és ami megjelenik a kijelzőn

1. Ha azt tapasztalja, hogy bizonyos billentyűk megnyomásakor számkarakterek jelennek meg a kijelzőn, lehetséges, hogy be van kapcsolva a NumLock funkció. Kérjük, próbálja meg kikapcsolni a NumLock funkciót, és ellenőrizze, hogy megfelelően működnek a billentyűk.

2. Ha azt tapasztalja, hogy bizonyos billentyűk megnyomásakor helytelen karakter jelenik meg a kijelzőn, ellenőrizze, hogy a preferált nyelv beállítása helyes.